Webinar SNS Franchise

Webinar SNS Franchise
Op 23 maart 2017 gaf ik mijn eerste webinar voor SNS Franchise. Hoewel ik veel ervaring heb met het geven van presentaties, was een webinar wel iets nieuws. En al het nieuwe is toch ook weer een beetje spannend. Maar je moet meegaan met de tijd, denk ik dan.

Techniek staat tegenwoordig voor niets

Er komt nog best veel kijken bij een webinar. Daar had ik van tevoren helemaal niet bij stilgestaan. Er kan ook nog van alles misgaan. Eigenlijk is dat het spannendste van alles. Laat de techniek je niet in de steek? We hebben uiteindelijk op drie verschillende dagen getest. En dat was maar goed ook.

Waar kun je tegenaan lopen tijdens een webinar?

Je bent overgeleverd aan de techniek. Op de dag zelf bleek de wifi er al een paar keer uit te zijn gegaan. Om 11.45 uur was het ons gelukt om alles getest en klaar te hebben voor de start om 12.00 uur.

Tegen een beeldscherm praten is anders dan tegen levend publiek

Tijdens het webinar gingen we onder andere in op de volgende punten:

  • Waar staat het Manifest van SNS voor?
  • Wat kunnen we franchisenemers bieden?
  • Hoe ziet de aannameprocedure eruit?
  • Waar moeten franchisenemers aan voldoen?
  • Wat is het verdienmodel?

Tussendoor was er ook de mogelijkheid voor de deelnemers om vragen te stellen via de chat. Al met al merk je toch dat online interactie opzoeken met deelnemers een grote uitdaging is. Het is toch anders om tegen een beeldscherm te praten dan voor echt publiek dat voor je staat.

Voor herhaling vatbaar

Al met al kunnen we zeggen dat het eerste webinar een succes was en zeker voor herhaling vatbaar. Het is een leuke en interessante manier om mensen te informeren die interesse hebben in de SNS Franchise formule.

Formulemanager SNS West Peter KuindersmaPeter Kuindersma
Formulemanager SNS West

Alvast aanmelden voor het volgende webinar

Wil je op de hoogte worden gehouden over wanneer het eerstvolgende webinar van SNS Franchise zal plaatsvinden? Meld je dan alvast aan. We sturen je te zijner tijd meer informatie via email.

Delen: Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook