Verbouwing SNS Winkel Panningen
En voordat je het weet, heb je reden voor een feestje! Het eerste lustrum als franchisenemer van SNS. Time flies when you’re having fun. In oktober 2010 startte ik als zelfstandig ondernemer mijn eigen SNS Winkel in Tegelen, vlakbij Venlo. Ik had inmiddels een paar jaar ervaring als zelfstandige en was klaar voor een volgende stap in mijn carrière.

Na verschillende berekeningen en businessplannen vond ook de directie van SNS dat ik er klaar voor was. In oktober 2010 mocht ik de deuren van mijn eigen winkel openen. Hoe mooi was dat! Slagroom op de taart was mijn huwelijk één week later. Hoe plan je het? Gelukkig was mijn aanstaande vrouw helemaal in haar element met het regelen van haar droombruiloft. Ik hoefde eigenlijk alleen maar aanwezig te zijn en ja te zeggen. Dat moest wel lukken. Ik kon me hierdoor volledig concentreren op de bouw en opening van mijn winkel en het aannemen van mijn medewerkers.

SNS is hot!

En voordat je het weet, zitten de eerste vijf jaar er op en sta je voor een volgende uitdaging. Net zoals SNS groeit namelijk ook mijn eigen toko. SNS is hot! En dat is te merken. Zelfs in het tegenwoordige digitale tijdperk bezoeken onze (potentiële) klanten onze winkels volop. Iedere keer weer een genot om te zien en te horen dat klanten voor SNS kiezen. Ze zeggen vaarwel tegen de bank waar ze, vaak al zo lang als ze zich kunnen herinneren, bankieren. Ik maak graag zelf kennis met onze klant en zie daardoor ook dat mijn medewerkers in de huidige bezetting de toestroom van nieuwe klanten niet meer goed aankunnen. Tijd voor maatregelen dus. Verbouwen!

Ondanks dat je als ondernemer scherp moet zijn op je uitgaven, ontkom ik er niet meer aan. Er moet verbouwd worden en er moeten een paar handjes bij. Daarom wordt in de winkel in Tegelen een tweede spreekkamer gemaakt en komen er, zowel voor deze vestiging als de vestiging in Panningen, twee adviseurs bij. Eentje voor in de winkel en eentje voor het advieswerk. Ook hier geldt eigenlijk: hoe mooi is dat! Meer mensen en meer ruimte om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. En voor mij als franchisenemer ook weer een uitdaging. Ik zal de nieuwe, maar ook de bestaande medewerkers, nog beter moeten aansturen. Ze krijgen te maken met vollere agenda’s en hebben de beschikking over meer adviesruimte. Ik ben er van overtuigd dat dit helemaal goed gaat komen.

Mooie toekomst

Binnenkort start de verbouwing en zitten we even een weekje in de rommel. We bouwen aan een mooie toekomst. We zullen het de klanten goed uitleggen. Gelet op de prima persoonlijke relatie die we met onze klanten hebben, zal er geen wanklank te horen zijn. Ook daar ben ik van overtuigd. Ik zie ernaar uit om begin november de gepimpte winkel weer in gebruik te nemen. De adviseur voor de winkel start dan ook. Ik hoop dat de financieel adviseur in het begin van het nieuwe jaar start.

In tegenstelling tot onze concullega’s opent SNS nieuwe winkels én verbouwt bestaande winkels. En daar waar diezelfde concurrent steeds minder mensen nodig lijkt te hebben, breiden wij ons aantal medewerkers juist uit. Lekker tegen de stroom in. Ik vind het geweldig en geniet er met volle teugen van.

Wij zijn klaar voor de volgende stap!

SNS franchisenemer Roy VerstappenRoy Verstappen
SNS Winkels Tegelen en Panningen

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.