SNS Winkels Brunssum Hoensbroek
Mijn naam is John Hamers, franchisenemer van SNS Winkels Brunssum en Hoensbroek. In 2010 kwam ik in aanraking met de franchiseformule van SNS. Ik was toen al ruim 20 jaar zelfstandig als financieel dienstverlener. Zoals een ondernemer betaamt, was ik altijd op zoek naar mogelijkheden om mijn bedrijf beter te positioneren. Inmiddels hebben we afgelopen jaar het 1e lustrum mogen vieren. Met de bekendheid van SNS en mijn specialisme heb ik samen met mijn team de SNS Winkels in Brunssum en Hoensbroek op een briljante wijze op de kaart gezet.

Meer bekendheid dankzij televisie

Om professioneler te anticiperen op de marktomstandigheden zijn we de samenwerking aangegaan met zowel de managers in loondienst als op franchisebasis. Zo werd het idee geboren om in te stappen in het programma ‘Thuis, van dromen naar wonen’. Dit is een woonprogramma van de NVM en L1 televisie. Er zijn voor dit jaar 10 afleveringen gepland en deze worden in de winkels van SNS en in de te bezichtigen huizen van de NVM makelaars opgenomen. Doelstelling is om de aspirant kopers te informeren en te inspireren om hun financiële zaken door professionele partners als SNS en NVM te laten verzorgen.

TV-opname in onze winkel

Bij de 7e aflevering van ‘Thuis, van dromen naar wonen’ waren wij aan de beurt. Omdat ik vond dat we ons een beetje breder moesten presenteren heb ik de hulp ingeroepen van onze financiële adviseurs Renate Renneberg en Martijn Hamers. Het script hebben we zo goed mogelijk verdeeld onder ons drieën.

Op maandag 8 augustus was het dan zo ver. Iedereen was op tijd en liet zich natuurlijk van zijn/haar beste kant zien. Het was een heel spektakel m.b.t. de juiste belichting en geluidsopnamen. Het script was helder en gaf voor de klant goed aan hoe de hypotheekaanvraag tot stand komt en welke voorwaarden en kosten gehanteerd worden. Het credo was dat het voor de klant zo duidelijk mogelijk moet zijn en dat wij met zijn drieën uit volle borst en vol overtuiging aangeven dat wij dit heel NORMAAL vinden.

We hebben de opnames met veel plezier gedaan en hebben veel gelachen. De regisseur heeft achteraf waarschijnlijk nog veel moeten “knippen en plakken”. De definitieve versie is net klaar en de opnames worden momenteel uitgezonden. De inhoud is in ieder geval zo helder, dat potentiële klanten die de uitzending zien, daardoor de weg naar onze winkels wellicht beter weten te vinden. Wij zijn in iedere geval zeer enthousiast en benieuwd naar de reacties.

SNS franchisenemer John HamersJohn Hamers
SNS Winkels Brunssum en Hoensbroek

Uitzending gemist?

7e uitzending van ‘Thuis, van dromen naar wonen’

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.