SNS Winkel Zoetermeer drankstop Rolstoelvierdaagse
De Rolstoelvierdaagse kwam op 17 mei 2017 langs de SNS winkel in de Dorpsstraat in Zoetermeer. Voor ondernemer Maarten Klaver reden om de SNS winkel te laten fungeren als korte drankstop. Werknemers deelden pakjes drinken uit aan de oude deelnemers en hun vrijwilligers. En dat was maar goed ook. De deelnemers kwamen rond 15.00 uur langs. In De Bilt gaf de thermometer op dat moment 28,2 graden aan. Daarmee was het officieel de warmste 17 mei ooit gemeten.

Een begrip in Zoetermeer

Maarten voelt een nauwe betrokkenheid met de Rolstoelvierdaagse aangezien zijn vrouw werkt bij bejaardencentrum De Morgenster, een van de mede-organisatoren van deze vierdaagse. Samen met bejaardencentra De Vierstroom en Pallet Welzijn. Het evenement, wat bedoeld is voor oudere mensen die voor lange afstanden afhankelijk zijn van een rolstoel, werd inmiddels alweer voor de 11e keer gehouden. “Met 130 deelnemers is het echt een begrip aan het worden in Zoetermeer” aldus Maarten. Zoals de naam al doet vermoeden, ‘rijden’ de deelnemers vier dagen lang en 5 km per dag mee.

Betrokken blijven met de buurt

Naast maatschappelijke betrokkenheid heeft Maarten duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan. “Het is belangrijk om maatschappelijk betrokken te blijven met mensen. Wij zijn verder ook graag betrokken in de buurt. Onlangs is ook de officiële winkeliersvereniging gestopt. Om toch betrokken te blijven, zijn we een vrijwillige winkeliersvereniging gestart en zetten we ons in voor de buurt. Naast de gebruikelijke bloembakken en kerstverlichting, organiseerden we op 20 mei bijvoorbeeld een oldtimerdag om wat beleving te creëren in de Dorpsstraat te Zoetermeer”, aldus Maarten.

En zo blijkt maar weer. Ondernemen als franchisenemer van SNS gaat verder dan alleen de focus op de eigen winkel.

Maarten Klaver - SNS Winkel ZoetermeerMaarten Klaver
SNS Winkel Zoetermeer

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.