Opening SNS winkel Franeker op 25-05-2018
Vrijdag 25 mei 2018 is de vijfde SNS Winkel in Friesland op feestelijke wijze geopend. Ton Timmerman, directievoorzitter van SNS, heeft de eer gehad om samen met loyale klant Mevrouw Boersma uit Franeker de SNS Winkel officieel te openen. Dit gebeurde in het bijzijn van klanten, buurtbewoners, winkeliers en familie van de medewerkers.

FOTO: EDDIE SPOELSTRA – FranekerActueel.nl

Persoonlijk contact

“SNS breidt uit om Friezen nog beter van dienst te kunnen zijn. De afgelopen jaren zijn er steeds meer bankkantoren uit Friesland verdwenen. SNS begrijpt dat er mensen zijn die bij hun financiële zaken behoefte hebben aan persoonlijk contact. Daarom opent SNS tegen de stroom in SNS Winkels in regio’s waar anderen hun kantoren sluiten. Het uiteindelijke doel van SNS is om een goede landelijke dekking te realiseren en tegen 2020 230 SNS Winkels in Nederland te hebben,” aldus Ton Timmerman, directievoorzitter van SNS.

Advies op maat

Iedereen kan in de winkel terecht voor hun dagelijkse bankzaken. Zoals het afsluiten van een betaal,- of spaarrekening, hypotheek of verzekering. Maar ook voor advies op maat. Naast de uitbreiding van de online en mobiele dienstverlening zoals de Mobiel Bankieren app of SNS Een-tweetje (chatten met een lokale persoonlijk adviseur), opent SNS nog steeds meer winkels. Persoonlijke dienstverlening staat hierbij voorop.

  • De SNS Winkel in Franeker wordt geleid door franchisenemers Wytse van Steinvoorn en Marc Bootsma. De winkel bevindt zich aan de Voorstraat 58 en is geopend tijdens winkeltijden. En dus ook op koopavonden en op zaterdag.

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.