SNS Sportgala Almere
Het lijkt misschien triviaal om een sportgala te houden in een tijd waarin de wereld te kampen heeft met terreur en onderlinge haat. Een tijd waarin ook sportevenementen niet meer veilig lijken te zijn. Toch is er niets minder waar vind ik persoonlijk. Het sportgala draait om trots en verbinding. Almeerders, van welke technische komaf dan ook mogen trots zijn op elkaar.

We mogen als Almeerders best eens stil staan bij de mooie dingen. Sport verbindt en verbroedert. Net zoals we in het Almeerse bedrijfsleven continu op zoek zijn naar verbinding om elkaar sterker te maken. Ik denk dat het SNS Sportgala daarom belangrijk is voor Almeerders. Laten we elkaar iets gunnen en gewoon een beetje trots zijn op elkaar.

Uit liefde voor de sport

Het sportgala Almere bestaat al vele jaren, maar sinds drie jaar heb ik als franchisenemer van SNS met drie winkels in respectievelijk Almere Stad, Almere Buiten en Almere Haven mijn naam eraan verbonden. Het SNS Sportgala Almere is geen evenement waaraan we als gemeente of als SNS aan verdienen. Samen met de Gemeente / Sportbedrijf Almere delen we de kosten, maar we doen dit echt puur uit liefde voor de sport en om Almere op de kaart te zetten. Gewoon omdat het leuk is om te doen.

Kom ook naar het SNS Sportgala Almere

Heb je interesse om op 20 januari 2016 naar het SNS Sportgala Almere te komen? Je bent van harte welkom! Het evenement is gratis toegankelijk en het enige wat je hoeft te doen is een plekje reserveren. Dat kan via de website van Sportbedrijf Almere. Er is plek voor zeker 1000 belangstellenden. Vorig jaar waren er ruim 300 bezoekers. Laat die zaal dit jaar maar lekker vol komen! Dat we met z’n allen kunnen laten zien dat we trots zijn op onze sporters en hun prestaties!

SNS franchisenemer Ivar DirkmaatIvar Dirkmaat
SNS Winkels Almere Stad, Buiten en Haven

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.