Ondernemerschap - SNS Friesland
‘Van beter naar best’, ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’ en ‘wie omkijkt naar het verleden, staat met de rug naar de toekomst’. Allemaal kreten met een boodschap, maar waar het nu werkelijk om draait is wat wij, Marc Bootsma en Wytse van Steinvoorn, als ondernemers gaan doen om SNS nog nadrukkelijker op de kaart te zetten.

It giet oan

We hebben jaren met veel plezier gewerkt in loondienst bij SNS. Maar na veel sparren en overleg hebben we weloverwogen besloten om te gaan voor ondernemerschap. Een eigen zaak starten, dat gaat niet over 1 nacht ijs. Spannend? Ja dat zeker, maar we hebben er veel zin in en zijn vol vertrouwen dat we SNS in Friesland nog verder op de kaart kunnen zetten dan nu al het geval is.

De start als franchisenemer

Op 2 januari 2017 zijn we gestart als franchisenemers van de gebieden Sneek/Franeker en Leeuwarden/Dokkum met winkels in Sneek en Leeuwarden. In Sneek zijn we al vanaf 25 april 1818 gevestigd en in Leeuwarden vanaf 12 mei 2015. Samen hebben we bijna 40 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. We hebben een gezonde dosis doorzettingsvermogen en een enorme drive en enthousiasme. De keuze om samen als compagnons deze stap te zetten, was daarom voor ons vanzelfsprekend.

De eerste stappen als franchisenemer

De afgelopen jaren heeft SNS in Friesland zichzelf al bewezen en dat is ook zichtbaar in de huidige resultaten, maar wat gaan wij anders doen? De goede dingen gaan we vasthouden, zoals enthousiasme, oog voor de klant en plezier in ons werk. Waar we de aandacht op gaan vestigen is een goede taakverdeling en daardoor minder werkdruk. Efficiënter werken, korte lijnen in de communicatie en gebruikmaken van elkaars kwaliteiten.

Ondernemerschap - SNS Friesland
Ook gaan we tijd investeren in een betere samenwerking met lokale ondernemers, want samen kom je verder. We willen onze klanten nog veel meer onze ambassadeurs laten zijn en bestaande klanten sneller en verder uitbouwen naar totaalklanten, de aandacht ligt nog te vaak op de nieuwe klant. De klant mag verwachten dat hij/zij met deskundige adviseurs te maken krijgt die niet bang zijn om te vragen naar de opdracht, de juiste kwaliteit bieden en vanuit een persoonlijke benadering iets extra’s weten toe te voegen vanuit hun professionele rol. Niet zeggen maar doen.

Onze ambities als franchisenemer

We zijn net gestart en staan met de voeten in de klei zoals we dat altijd hebben gedaan. We staan voor creativiteit, steken energie in het klantbelang en adviseren daardoor op een klantgerichte manier. Op termijn willen we een winkel openen in Franeker en Dokkum en samen met ons team plezier hebben en houden in ons werk. En last but not least: bij SNS doe je zaken met een bankier die grote en kleine klanten met evenveel respect behandelt. En dat past helemaal in ons straatje.

SNS franchisenemer Marc BootsmaMarc Bootsma
SNS Sneek en Leeuwarden
SNS franchisenemer Wytse van SteinvoornWytse van Steinvoorn
SNS Sneek en Leeuwarden

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.