SNS Franchise Koningsdag 2016
Ondanks dat het goed fris was, waren de weergoden Koningsdag goed gezind. Een nagenoeg droge ochtend zorgde ervoor dat bijna 300 SNS kleedjes bezet waren met jonge ondernemers.

Dit was het 3e jaar dat we Koningsdag rondom het winkelcentrum sponsorde. Het winkelcentrum waar ook de SNS winkel is gevestigd, ligt midden in een gebied met veel nieuwbouw, jonge gezinnen en veel kinderen. De organisatie die deze dag lokaal regelt, heeft een wachtlijst met kinderen die graag hun spulletjes verkopen. Zij regelen ook de uitgifte van de SNS goodiebags met daarin een SNS kleedje en een leuke gimmick. Het is echt ontzettend gaaf om te zien dat bijna elk kleedje een SNS kleedje is.

SNS lokaal op de kaart zetten

We doen hier vanuit SNS Franchise aan mee om vooral onze naamsbekendheid te vergroten. Door SNS lokaal nog beter op de kaart te zetten, zien we de weken erna een stijging van mensen in de winkel en meer traffic online. Het is zaaien en we verdienen op korte termijn niet meteen de kosten terug, maar ik ben ervan overtuigd dat het wel zorgt dat mensen eerder aan ons denken als ze gaan verhuizen of verbouwen en daarvoor advies nodig hebben.

Wij zijn volgend jaar weer van de partij!

SNS franchisenemer Eric JongeriusEric Jongerius
SNS Winkels Leidsche Rijn, Maarssen en Breukelen, Utrecht stad

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.