SNS Helden programma
Mijn naam is Aäron van der Zanden, 24 jaar en ik woon in Hilversum. Ik heb de opleiding Management, Economie & Recht gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierbinnen heb ik ook de minor Ondernemerschap gevolgd. In juli ben ik – samen met negen anderen – begonnen aan het traineeship SNS jonge ondernemers programma. Ik ben hier via LinkedIn voor benaderd en was meteen enthousiast.

In dit programma worden we in drie jaar opgeleid tot manager of franchisenemer. De eerste maand hebben we WFT Schade particulieren en WFT Basis gehaald. De afgelopen periode hebben we ons moeten bewijzen in de winkels. Gelijktijdig met dit traject zijn we begonnen met het post HBO programma van de Hogeschool van Amsterdam waar vanuit we trainingen en lessen krijgen die ons ook verder kunnen ondersteunen.

Prettige organisatie

Mijn eerste vier maanden zitten erop en tot nu toe bevalt het mij uitstekend! SNS is een prettige organisatie waar ik vanaf het eerste gesprek met Tineke den Dekker hartelijk ben ontvangen. We krijgen veel begeleiding en coaching. Eens in de twee maanden koffie drinken met Maarten van Hasselt om dingen te bespreken en te evalueren. Peter Kuindersma is mijn leertrajectbegeleider voor de coaching, adviezen en beoordeling. Mijn manager klantgebied Louise Brouwer, heeft ons verantwoord in het diepe gegooid en onder haar begeleiding (en die van haar team) hebben we binnen korte tijd enorm veel geleerd.

Hoge verwachtingen waarmaken

In het begin was het zeker spannend om aan de hoge verwachtingen te voldoen, zeker omdat de oorspronkelijke benaming van ons traineeprogramma “Heldenprogramma” was. Met mijn mede-trainee en collega van marktgebied Amersfoort Sander Kerst, heb ik de promotionele activiteiten rond de Open Huizen Route in de Amersfoortse wijk “Vathorst” georganiseerd. Dit was een mooie ervaring en we hebben SNS in Vathorst meer bekendheid gegeven o.a. door een ludieke actie; We hebben drie fietsen in de paarse kleur van de SNS bank gespoten en aan beide zijden van de fietsen reclameborden opgehangen. Het ‘verkopen’ in de winkel vind ik heel leuk en leerzaam. Het geeft het meeste voldoening als je erin slaagt om mensen die niet als SNS klant binnenkomen wel als zodanig de deur uit te zien gaan. Uiteraard geeft ook een goed contact met bestaande klanten een prima gevoel. Het is de bevestiging dat ze vertrouwen schenken in hun bank waarvan ik op dat moment het gezicht ben.

Opleiding tot SNS franchisenemer

De doelstelling van het SNS jonge ondernemers programma is om de deelnemers op te leiden tot franchisenemer. Dat is in eerste instantie ook mijn doel. Het geeft je de mogelijkheid om binnen de SNS kaders en met ruimte voor veel eigen initiatief te ondernemen. En dat is wat uitstekend aansluit op wat bij mij past.

SNS jonge ondernemers programma trainee Aäron van der ZandenAäron van der Zanden
Trainee SNS jonge ondernemers programma

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.