SNS Franchise in Ondernemen doen we Zo! van RTL7
Bij de zoektocht naar nieuwe franchisenemers voor onze franchiseformule zetten we allerlei middelen in om (toekomstige) ondernemers enthousiast te maken. Op 29 mei waren we zelfs te zien op televisie bij het RTL 7-programma Ondernemen doen we Zo!

Een goede voorbereiding…

De opnames voor de uitzending vonden op 18 mei plaats in de SNS Winkel aan de Nachtegaalstraat in Utrecht. Maarten van Hasselt, Directeur Retail West, en franchisenemer Eric Jongerius speelden de hoofdrol in het tv-item. Samen met collega’s van communicatie, acquisitie en de medewerkers van de SNS winkel hebben we ons tot in de puntjes voorbereid op de opnames. De stoep wordt geveegd, de winkelmaterialen nog even allemaal recht gehangen en het script uitgebreid doorgesproken. Best spannend allemaal, want je komt uiteindelijk wel op tv!

Ik kom op tv!

Om 14 uur was de cameraman ter plekke om de eerste opnames van de winkel en de omgeving te maken. Ook de medewerkers van de winkel kregen spontaan een rol als figurant, waarbij ik zelf ook de gelukkige was en een klein rolletje toebedeeld kreeg. Samen met 1 van de klantadviseurs moest ik een hypotheekgesprek met Eric Jongerius voeren. Wel grappig om op mijn trouwdag een huis te kopen met een andere vrouw. Gelukkig was het allemaal in scène gezet.

Natuurtalenten

Om 15 uur kwam de presentator van het tv-programma, Jeroen Smits, binnenlopen en moesten Maarten en Eric echt aan de slag. In een interview-vorm werd het hele programma opgenomen. Maarten en Eric bleken enorm camerageniek te zijn en de manier van interviewen van Jeroen was heel ontspannen, waardoor na ruim een uur alles al was opgenomen.

Positieve reacties

Het item is op 29 mei uitgezonden en we hebben hier veel leuke reacties op gehad van collega’s. We hopen dat de uitzending bijdraagt aan aanmeldingen van nieuwe potentiële SNS Franchisenemers.

Jurrien Kamst - Manager Marktgebied Ondersteuning, SNSJurrien Kamst
Manager Marktgebied Ondersteuning, SNS

Uitzending gemist?

SNS Franchise bij Ondernemen doen we Zo! op 29 mei 2016

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.