SEH Lustrum Congres 2018 - SNS Franchise
Jarenlang bereiden Olympische sporters zich op hun topprestaties voor op Nationaal Sportcentrum Papendal. Juist daar, op woensdag 18 april 2018, viert SEH haar 20-jarig bestaan! SNS Franchise zal met een eigen stand aanwezig zijn en ontvangt financiële professionals graag om ze meer te vertellen over de mogelijkheden voor een eigen SNS winkel vanuit de SNS franchiseformule.

Duurzaamheid

SEH wil het thema ‘duurzaamheid’ permanent op de agenda zetten van de aangesloten Erkend Financieel Adviseurs e/o Erkend Hypotheekadviseurs. Het onderwerp zal onderdeel worden van de vakinformatie en de permanente educatie. Het SEH Lustrum Congres 2018 geeft de eerste aanzet. Via kennis en inspiratie wil SEH stimuleren dat Erkend adviseurs het onderwerp ‘duurzaam wonen’ actief gaan bespreken met consumenten die een huis bezitten of willen kopen.

  • Het SEH Lustrum Congres 2018 is op woensdag 18 april van 09.00 tot 17.55. Aansluitend is er een lustrumreceptie en feestelijk BBQ-buffet. Meer informatie over het programma kun je vinden op http://www.sehlustrumcongres.nl/

We kijken uit naar je komst!