SNS Franchise aanwezig op FFP Congres 2017
Het FFP Congres vindt dit jaar plaats op donderdag 5 oktober 2017 in Nieuwegein. Het is alweer de zevende editie en inmiddels is het FFP Congres uitgegroeid tot hét platform voor financiële planning in Nederland, waar zo’n duizend financiële professionals aanwezig zullen zijn.

Ook SNS Franchise zal met een eigen stand aanwezig zijn en ontvangt financiële professionals graag om ze meer te vertellen over de mogelijkheden voor een eigen SNS winkel vanuit de SNS franchiseformule.

Het FFP Congres is van 09:00 tot 18:00. Op het FFP-Informatieplein leg je contacten met tal van businesspartners (o.a. fintechbedrijven, specialisten in life-events, vermogensbeheerders, banken, verzekeraars en opleidingsinstituten). Daarnaast vinden er specifiek voor de financieel planner ook nog 20 Expert Meetings plaats.

Met korting naar het FFP Congres via SNS Franchise

Ben je een FFP-lid, dan kun je je gratis inschrijven voor het congres en heb je dus geen toegangscode nodig. Geen FFP-lid en wil je het FFP Congres toch bezoeken? Dan kunnen we je vanuit SNS Franchise een interessante korting geven via een code. Je betaalt dan € 85,- ipv € 135,- incl. BTW. Dat is inclusief alle consumpties, lunch, diner en beschikbaar gestelde presentaties.

We kijken uit naar je komst!