SNS Jonge Ondernemers
Op 1 juni 2016 was ik bij de presentatie van de Jonge Ondernemers in Utrecht. Zij hebben hier, als afsluiting van hun eerste opleidingsjaar, hun visie gegeven op de SNS Winkel van de toekomst. Bij deze presentatie waren de directie van SNS Advies, verschillende winkelmanagers van SNS en begeleiders van de Hogeschool van Amsterdam aanwezig.

Toekomst van de SNS Winkel

‘Hoe ziet de SNS Winkel er uit in 2020?’. Dit vraagstuk kregen de Jonge Ondernemers van de directie om uit te zoeken en de uitkomsten aan hen te presenteren. Deze opdracht maakt deel uit van het programma Ondernemerschap bij de Hogeschool van Amsterdam. Met deze opdracht onder de arm gingen de Jonge Ondernemers fanatiek aan de slag; intern en extern onderzoek, gesprekken met collega’s van SNS en een analyse van andere banken en retailers.

Tijdens de presentatie hebben de Jonge Ondernemers hun visie gedeeld met de aanwezigen. Eén omgeving waar verschillende partijen samenwerken op het gebied van wonen. Een soort banksupermarkt, waar klanten terecht kunnen om alles te regelen op woongebied. Zoals een hypotheek, maar ook het afsluiten van energie of de verhuizing zelf.

Enthousiast

Regiodirecteur Maarten van Hasselt was super enthousiast:

In de presentatie en het bijbehorende rapport zitten onderdelen die zeker de moeite waard zijn om verder te onderzoeken. We nodigen de Jonge Ondernemers dan ook van harte uit verder mee te denken over de toekomst en aan te sluiten bij vergaderingen waar dit onderwerp op de agenda staat.”

Die uitnodiging hebben de Jonge Ondernemers natuurlijk met beide handen aangenomen. Ze gaan zichzelf binnenkort uitnodigen om samen verder na te denken over de toekomst!

Gaaf dat ik er bij mocht zijn!

Vanaf april dit jaar heb ik de rol van projectleider Jonge Ondernemers overgenomen van mijn collega Tineke den Dekker. Het 1e jaar ben ik zelf betrokken geweest bij de Jonge Ondernemers in de rol van Leertraject Begeleider. Vanaf de start heb ik deze groep collega’s leren kennen als bijzonder enthousiast en leergierig. Er zit een enorme drive in de groep om snel nieuwe zaken te leren en druk bezig te zijn met de persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb het hele traject met plezier vanaf de zijlijn mogen meemaken. Ze hebben met de begeleiding van de Hogeschool van Amsterdam goed invulling gegeven aan de directieopdracht. Het was leuk om te zien hoe ze er met een gezonde mate van gretigheid vol zijn ingedoken.

SNS Opleidingsprogramma Jonge Ondernemers

De Jonge Ondernemers zijn 10 ambitieuze en talentvolle collega’s. In juli 2015 begonnen ze een leertraject van 3 jaar, onder begeleiding van de Hogeschool van Amsterdam. In die 3 jaar worden ze klaargestoomd om Manager Klantgebied of Franchisenemer te worden. Het 1e jaar zit er nu op. De benodigde Wft-diploma’s zijn binnen en ze hebben stage gelopen in de winkels en bij SNS.

Willem Jan Feijer - Manager Klantgebieden, SNSWillem Jan Feijer
Manager Klantgebieden, SNS

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.