SNS Franchise - Halloween Zoetermeer
Op vrijdagavond 27 oktober 2017 was de SNS Winkel in Zoetermeer de plek waar je een heks had kunnen tegenkomen. Geen echte natuurlijk maar medewerkers Kim en Patricia waren verkleed in hun Halloweenkostuum om snoepjes uit te delen aan kinderen.

Voor de 9e keer organiseerde Zoetermeer het Nederlands Thrillerfestival dat ervoor moet zorgen dat Zoetermeer de spannendste stad van Nederland wordt. Reden voor de winkeliersvereniging om ook een steentje bij te dragen en winkels op te tuigen tijdens de Halloweenwalk waarbij kinderen op zoek gaan naar snoepjes.

1350 snoepjes

De SNS Winkel in de Dorpsstraat in Zoetermeer bestaat nu bijna 2 jaar en deed voor de 2e keer mee. Vorig jaar werden er nog 500 snoepjes ingeslagen om uit te delen maar dat bleek dit jaar lang niet voldoende. Tot 6 keer toe moest er iemand naar de winkel om snoepjes te halen. Uiteindelijk zijn er 1350 snoepjes uitgedeeld. De SNS Winkel Zoetermeer doet hieraan mee om meer naamsbekendheid te krijgen en betrokkenheid met de stad te tonen.

Moest de SNS Winkel speciaal open blijven voor deze avond?

Nee, de winkel is op donderdag- en vrijdagavond standaard tot 20.00 uur open. Deze avonden zijn ideaal om hypotheekgesprekken aan te gaan met de klant. Dit zijn de tijdstippen die als eerste zijn volgeboekt omdat mensen dan geen vrij hoeven te nemen.

Vaak is zo’n hypotheekgesprek een beetje spannend voor de klant. En zo doet de SNS Winkel nóg een kleine bijdrage om Zoetermeer tot spannendste stad van Nederland te maken.

Maarten Klaver - SNS Winkel ZoetermeerMaarten Klaver
SNS Winkel Zoetermeer

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.