Ronald Pieters - Directeur Retail & Advies SNS
Ik ben Ronald Pieters, Directeur SNS Retail & Advies. Aan mij de eer om de laatste blogpost van 2016 te schrijven. Dat doe ik met veel plezier. SNS Franchise heeft het afgelopen jaar een flink aantal nieuwe, gedreven franchisenemers mogen verwelkomen door heel Nederland. We zijn ons zeer bewust van de maatschappelijke rol die we als SNS hebben, daarom wordt nu ook samen met de bankierseed de ‘manifest-eed’ afgelegd. Ik vind dat altijd een heel bijzonder en waardevol moment.

Ook loondienstmedewerkers maken de overstap

Dat het franchiseconcept nog altijd een succes is, blijkt ook uit het feit dat er loondienstmedewerkers – zowel managers als adviseurs – kiezen voor de overstap naar franchise. Het voordeel is dat zij SNS al heel goed kennen. Maar het is toch spannend, want hoe je het ook wendt of keert, het ondernemerschap kent buiten de vele extra kansen ook een ondernemersrisico. Er is per slot van rekening geen sprake meer van een vast salaris.

Duurzaamheid winkels

We hebben in 2016 drie zogenoemde circulaire winkels geopend. Hiermee dragen we ons steentje bij aan een beter milieu, want bij deze winkels worden alleen duurzame materialen gebruikt. Al het materiaal van bijvoorbeeld wanden en vloeren kan opnieuw gebruikt worden. Ons doel is om uiteindelijk al onze nieuwe winkels volgens dit concept te gaan bouwen.

Trots

SNS timmert nog altijd hard aan de weg om het vertrouwen in het bankwezen terug te winnen van de klant. Onze merkidentiteit ‘Heel Normaal, SNS’ draagt daar zeker aan bij. De NPS score en de klanttevredenheid laten een stijgende lijn zien en dat maakt mij enorm trots!

Ik wens jullie allemaal een mooi uiteinde en een gezond en ondernemend 2017!

Ronald Pieters - Directeur Retail & Advies SNSRonald Pieters
Directeur Retail & Advies SNS

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.