GA IN GESPREK

MET EEN SNS FRANCHISENEMER

Maak kennis met SNS Franchise

SNS is onderdeel van de Volksbank en behoort tot de vier grootste banken van Nederland. Als franchisenemer bij SNS verkoop je uitstekend financieel advies. Houd je van klantgericht adviseren, ben je sterk in het opbouwen van nieuwe klantrelaties en zit het onderhouden van een gevarieerd netwerk in je genen? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd om franchisenemer te worden bij SNS en wil je meer informatie over de formule van SNS Franchise? Of wil je kennismaken met een franchisenemer die zijn ervaringen met je deelt? Dat kan op een beurs of event. Of in een SNS Winkel.

Ontmoet een franchisenemer

Om te bepalen of een eigen SNS Winkel ook iets voor jou is, organiseren we graag een ‘kijkje in de keuken’ in een SNS Winkel in jouw regio. Onze franchisenemers delen graag hun ervaringen met je. Hoe beleefden zij de start van hun onderneming? Waarom kozen ze ervoor om franchisenemer bij SNS te worden? Wat vinden ze van de formule? Vragen die onze ondernemers graag beantwoorden. Natuurlijk kun je tijdens dit oriënterende gesprek met een franchisenemer ook bespreken hoe jij het voor je ziet: je eigen SNS Winkel. Onze franchisenemers helpen je graag verder!

SNS Franchise op beurzen en events

SNS Franchise staat regelmatig op beurzen om de bank en haar franchiseformule te presenteren. Denk bijvoorbeeld aan de Nederlandse Carrièrebeurs, De Hypovak Beurs en De SEH beurs (Stichting Erkend Hypotheekadviseur). Bij onze stand maak je op een ongedwongen manier kennis met onze bank en het team van SNS Franchise. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om franchisenemer te worden.

Wat vragen wij van onze franchisenemers?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het geven van financieel advies, aangevuld met een HBO diploma of universitaire graad of minimaal 10 jaar relevante ervaring zonder afgeronde HBO/WO opleiding.
  • Aantoonbare ervaring in het opbouwen en onderhouden van klantportefeuilles.
  • Leidinggevende ervaring of capaciteiten.
  • Afgeronde WFT modules WFT Basis, WFT Hypothecair Krediet, WFT Vermogen.
  • Bereid om binnen een jaar (voor aanvraag vergunning) WFT Schadeverzekering Particulier en Zakelijk, WFT Inkomen, WFT Consumptief Krediet (incl. PE Plus en PE Actueel) te behalen.
  • Je woont in (de omgeving van) het franchisegebied of je bent bereid om op termijn te verhuizen naar het gebied.
  • Aantoonbare ondernemersgeest.
  • Beschikbaar eigen vermogen van minimaal 25000 euro.

Voldoe je aan onze criteria

en wil je kennismaken met SNS Franchise?

Meld je dan aan voor een oriënterend gesprek via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het SNS Franchise team en onze franchisenemers vinden het leuk om je te ontmoeten!

Aanmeldformulier voor een oriënterend gesprek met SNS Franchise
Ga in gesprek 17/09/2015