GA IN GESPREK

MET EEN SNS FRANCHISENEMER

Maak kennis met SNS Franchise

SNS is onderdeel van de Volksbank en behoort tot de vier grootste banken van Nederland. Als franchisenemer bij SNS verkoop je uitstekend financieel advies. Houd je van klantgericht adviseren, ben je sterk in het opbouwen van nieuwe klantrelaties en zit het onderhouden van een gevarieerd netwerk in je genen? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd om franchisenemer te worden bij SNS en wil je meer informatie over de formule van SNS Franchise? Of wil je kennismaken met een franchisenemer die zijn ervaringen met je deelt? Dat kan, in een SNS Winkel!

Ontmoet een franchisenemer

Om te bepalen of een eigen SNS Winkel ook iets voor jou is, organiseren we graag een ‘kijkje in de keuken’ in een SNS Winkel in jouw regio. Onze franchisenemers delen graag hun ervaringen met je. Hoe beleefden zij de start van hun onderneming? Waarom kozen ze ervoor om franchisenemer bij SNS te worden? Wat vinden ze van de formule? Vragen die onze ondernemers graag beantwoorden. Natuurlijk kun je tijdens dit oriënterende gesprek met een franchisenemer ook bespreken hoe jij het voor je ziet: je eigen SNS Winkel. Onze franchisenemers helpen je graag verder!

Wat vragen wij van onze franchisenemers?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal drie jaar ervaring met het geven van financieel advies, bijvoorbeeld als hypotheekspecialist, private banker, financieel planner, adviseur, accountmanager zakelijk, financieringsspecialist, kantoordirecteur, specialist vastgoed financiering, lease specialist of lease adviseur.
  • Ervaring in het opbouwen en onderhouden van klantportefeuilles.
  • Leidinggevende ervaring of capaciteiten.
  • Afgeronde modules Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet en Wft Vermogen.*
  • Bereid om binnen een jaar Wft Schadeverzekering Particulier en Zakelijk en Wft Inkomen (inclusief PE Plus en PA) te behalen.
  • Woonplaats in (de omgeving van) het franchisegebied of de bereidheid om hier op korte termijn naartoe te verhuizen.
  • Beschikbaar eigen vermogen van minimaal € 25.000,-.
*  Beschik je nog niet over deze certificeringen dan kun je die op eigen initiatief en kosten behalen. Let op: voordat je van start gaat moeten de modules positief afgerond zijn, anders kun je geen AFM-vergunning aanvragen.

Voldoe je aan onze criteria

en wil je kennismaken met SNS Franchise?

Meld je dan aan voor een oriënterend gesprek via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het SNS Franchise team en onze franchisenemers vinden het leuk om je te ontmoeten!

Aanmeldformulier voor een oriënterend gesprek met SNS Franchise
Ga in gesprek 17/09/2015