VACATURE:

PERSOONLIJK ADVISEUR VENRAY EN TEGELEN

Persoonlijk Adviseur

SNS Winkels Venray en Tegelen

Als Persoonlijk Adviseur ben jij voor onze klanten altijd in de buurt. Soms letterlijk in de winkel of bij een klantbijeenkomst die je organiseert. Dan weer via telefoon. Elke keer heb je bruikbare adviezen paraat, bijvoorbeeld over sparen en verzekeren. Je leert jouw klanten kennen en staat ze proactief bij in goede én slechte tijden.

Jouw kwaliteiten

  • Hbo- of mbo 4-niveau.
  • Je hebt ervaring met direct klantcontact.
  • De diploma’s Wft Basis en Wft Schade Particulier, of je bent bereid om deze te behalen.
  • Een netwerk in de lokale omgeving is een pre.
  • Je bent flexibel; zoekt een afwisselende baan en vindt het leuk om initiatieven te ontplooien. Er is van alles mogelijk!

Locatie SNS Winkels

De Bleek 7, 5801 MC Venray; In de Beeten 15, 5931 NZ Tegelen

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-10925071 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: roy.verstappen@sns.nl

Vacature Persoonlijk Adviseur Venray en Tegelen in de SNS Winkels van franchisenemer Roy VerstappenRoy Verstappen
SNS franchisenemer

Venray, Tegelen en Panningen
Vacature Persoonlijk Adviseur Venray en Tegelen 22/03/2023