Vacature:
Persoonlijk Adviseur
Oss, Heesch en Den Bosch

Gezocht: Persoonlijk Adviseur met gevoel voor hospitality

SNS Winkels Oss, Heesch en Den Bosch

Voor SNS staat persoonlijk contact op één. Als Persoonlijk Adviseur ben jij hét gezicht van één van onze winkels en heet jij onze klanten van harte welkom, help je hen waar jij dat kan en zorg je dat ze de deur zorgeloos achter zich dichttrekken wanneer ze weer gaan. Je neemt de telefoon aan, handelt klachten af en chat met klanten via onze dienst Eén-tweetje. Heb je ambitie? Dan is er de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot budgetcoach of besparingsexpert.

Jouw kwaliteiten

  • MBO werk- en denkniveau
  • WFT-Basis en WFT-schade particulier zijn reeds in je bezit óf je bent bereid dit op zeer korte termijn te behalen
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met direct klantcontact, zowel ‘live’ als via de telefoon
  • Je hebt een flexibele instelling: je vindt het niet erg om op koopavonden en minimaal 2 zaterdagen per maand te werken
  • Je kent de lokale omgeving. Je woont bij voorkeur in de (directe) omgeving

Dit krijg je van ons

Deze vacature betreft een full time dienstverband à 40 uur per direct, in beginsel tijdelijk maar met de intentie tot een vast contract. Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Informatieavonden over verschillende thema’s organiseren? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op!

Locatie SNS Winkels

Heuvel 10, 5341 CW Oss; Schoonstraat 2, 5384 AN Heesch; Helftheuvel 262, 5224 AR Den Bosch

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-48212441 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: ellen.vanasseldonk@sns.nl

Vacature Persoonlijk Adviseur Oss, Heesch en Den Bosch in de SNS Winkels van franchisenemer Alwin van ErpAlwin van Erp
SNS franchisenemer

Oss, Heesch en Den Bosch
Vacature Persoonlijk Adviseur Oss, Heesch en Den Bosch 23/09/2020