VACATURE:

PERSOONLIJK ADVISEUR OSS, HEESCH, DEN BOSCH

Persoonlijk Adviseur

SNS Winkels Oss, Heesch en Den Bosch

Geldzaken betekenen voor iedereen, in elke levensfase, weer iets anders. Als Persoonlijk Adviseur ben jij voor onze klanten altijd in de buurt. Soms letterlijk in de winkel of bij een klantbijeenkomst die je organiseert. Dan weer via telefoon. Elke keer heb je bruikbare adviezen paraat, bijvoorbeeld over sparen en verzekeren. Je leert jouw klanten kennen en staat ze proactief bij in goede én slechte tijden.

Afwisselend?

Reken maar! En het leuke is dat je deze baan zelf nóg afwisselender kunt maken. Je krijgt namelijk veel ruimte om initiatieven te ontplooien. Misschien wil je in jouw regio wel een workshop organiseren over geld, wonen en levensgebeurtenissen. Of vind je het leuk om klanten te helpen die bezig zijn een bedrijf op te starten? Er is van alles mogelijk en we heten jouw ideeën van harte welkom.

Jouw kwaliteiten

  • Hbo- of mbo 4-niveau
  • De diploma’s Wft Basis en Wft Schade Particulier, of je bent bereid om deze te behalen
  • Je hebt gevoel voor hospitality
  • Je hebt ervaring met direct klantcontact
  • Een netwerk in de lokale omgeving is een pre
  • Je bent flexibel; Je vindt het niet erg om op koopavonden en op zaterdagen te werken

Locatie SNS Winkels

Heuvel 10, 5341 CW Oss; Schoonstraat 2, 5384 AN Heesch; Helftheuvel 262, 5224 AR Den Bosch

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-23394444 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: alwin.vanerp@sns.nl

Vacature Persoonlijk Adviseur Oss, Heesch, Den Bosch in de SNS Winkels van franchisenemer Alwin van ErpAlwin van Erp
SNS franchisenemer

Oss, Heesch, Den Bosch
Vacature Persoonlijk Adviseur Oss, Heesch, Den Bosch 26/11/2021