VACATURE:

PERSOONLIJK ADVISEUR LISSE, VOORHOUT EN NIEUW-VENNEP

Persoonlijk Adviseur

SNS Winkels Lisse, Voorhout en Nieuw-Vennep

Voor SNS staat persoonlijk contact op één. Als Persoonlijk Adviseur ben jij hét gezicht van één van onze winkels en heet jij onze klanten van harte welkom, help je hen waar jij dat kan en zorg je dat ze de deur zorgeloos achter zich dichttrekken wanneer ze weer gaan. Je neemt de telefoon aan, handelt klachten af en chat met klanten. Heb je ambitie? Dan is er de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot budgetcoach of besparingsexpert.

Jouw kwaliteiten

  • MBO werk- en denkniveau
  • Diploma’s WFT Basis en WFT Schade Particulier is een must
  • Je hebt gevoel voor hospitality
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met direct klantcontact, zowel ‘live’ als via de telefoon
  • Je hebt een flexibele instelling; je vind het niet erg om op koopavonden en op zaterdagen te werken
  • Je kent de lokale omgeving. Je woont bij voorkeur in de (directe) omgeving

Dit krijg je van ons

Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Informatieavonden over verschillende thema’s organiseren? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op!

Locatie SNS Winkels

Kanaalstraat 58-A, 2161 JN Lisse; Herenstraat 69, 2215 KG Voorhout; Symfonie 9, 2151 MC Nieuw Vennep

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-51510890 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: erik.seisveld@sns.nl

Vacature Persoonlijk Adviseur Lisse, Voorhout en Nieuw-Vennep in de SNS Winkels van franchisenemer Erik SeisveldErik Seisveld
SNS franchisenemer

Lisse, Voorhout en Nieuw-Vennep
Vacature Persoonlijk Adviseur Lisse, Voorhout en Nieuw-Vennep 02/12/2019