Vacature:
Persoonlijk Adviseur
Doetinchem

Gezocht: Persoonlijk adviseur met gevoel voor hospitality

SNS Winkel Doetinchem

Huiskes Financieel Advies B.V. is voornemens een SNS winkel in Doetinchem te openen en zoekt daarvoor een Persoonlijk Adviseur. Voor SNS staat persoonlijk contact op één. Als Persoonlijk Adviseur ben jij hét gezicht van onze winkel en heet jij onze klanten van harte welkom, help je hen waar jij dat kan en zorg je dat ze de deur zorgeloos achter zich dichttrekken wanneer ze weer gaan. Je neemt de telefoon aan, handelt klachten af en chat met klanten via onze dienst Eén-tweetje. Heb je ambitie? Dan is er de mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Jouw kwaliteiten

  • MBO werk- en denkniveau
  • Diploma WFT Basis is een must
  • Diploma WFT Schade Particulier of bereid zijn deze te behalen
  • Affiniteit met hypotheken is een pre
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met direct klantcontact, zowel ‘live’ als via de telefoon
  • Je hebt een flexibele instelling; je vind het niet erg om op avonden en op zaterdagen te werken
  • Je kent de lokale omgeving. Je woont bij voorkeur in de (directe) omgeving

Dit krijg je van ons

Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Informatieavonden over verschillende thema’s organiseren? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op!

Locatie SNS Winkel

Waterstraat 5 A, 7001 BG Doetinchem

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-83032444 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: joep.huiskes@sns.nl

Vacature Persoonlijk Adviseur Doetinchem in de SNS Winkel van franchisenemer Joep HuiskesJoep Huiskes
SNS franchisenemer

Doetinchem
Vacature Persoonlijk Adviseur Doetinchem 08/09/2020