VACATURE:

PERSOONLIJK ADVISEUR DIEREN, DUIVEN, VELP EN ZEVENAAR

Persoonlijk Adviseur

SNS Winkels Dieren, Duiven, Velp en Zevenaar

Als Persoonlijk Adviseur ben jij voor onze klanten altijd in de buurt. Soms letterlijk in de winkel of bij een klantbijeenkomst die je organiseert. Dan weer via telefoon. Elke keer heb je bruikbare adviezen paraat, bijvoorbeeld over sparen en verzekeren. Je leert jouw klanten kennen en staat ze proactief bij in goede én slechte tijden.

Jouw kwaliteiten

  • Hbo- of mbo 4-niveau.
  • Je hebt ervaring met direct klantcontact.
  • De diploma’s Wft Basis en Wft Schade Particulier, of je bent bereid om deze te behalen.
  • Een netwerk in de lokale omgeving is een pre.
  • Je bent flexibel inzetbaar en je vindt het niet erg om soms op een zaterdag te werken.

Locatie SNS Winkels

Wilhelminaweg 58, 6951 BP Dieren; Elshofpassage 13, 6921 BC Duiven; Churchillplein 41 B, 6883 EW Velp; Grietsestraat 64, 6901 GW Zevenaar

Team

Ons team bestaat uit 11 enthousiaste en gedreven collega’s, waarvan 8 Persoonlijk Adviseurs en 3 Financieel Adviseurs. We zijn een hechte groep die elkaar goed kent. Het feit dat sommige collega’s hier al meer dan 10 jaar werken, zegt genoeg over de fijne sfeer en samenwerking bij ons.

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-14957980 óf stuur direct jouw cv naar: daniel.degrood@sns.nl

Vacature Persoonlijk Adviseur Dieren, Duiven, Velp en Zevenaar in de SNS Winkels van franchisenemer Daniel de GroodDaniel de Grood
SNS franchisenemer

Dieren, Duiven, Velp en Zevenaar
Vacature Persoonlijk Adviseur Dieren, Duiven, Velp en Zevenaar 06/10/2023