Vacature:
Persoonlijk Adviseur
Borne

Gezocht: Persoonlijk Adviseur met gevoel voor hospitality

SNS Winkel Borne

Voor SNS staat persoonlijk contact op één. Als Persoonlijk Adviseur ben jij hét gezicht van één van onze winkels en heet jij onze klanten van harte welkom, help je hen waar jij dat kan en zorg je dat ze de deur zorgeloos achter zich dichttrekken wanneer ze weer gaan. Je neemt de telefoon aan, handelt klachten af en chat met klanten via onze dienst Eén-tweetje. Heb je ambitie? Dan is er de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot budgetcoach of besparingsexpert.

Jouw kwaliteiten

  • MBO werk- en denkniveau
  • Diploma WFT Basis is een must en WFT Schade Particulier een pre (wel bereidheid dit diploma te behalen)
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met direct klantcontact, zowel ‘live’ als via de telefoon
  • Dienstverband voor 2 tot 2,5 dagen in de week
  • Je kent de lokale omgeving. Je woont bij voorkeur in de (directe) omgeving

Dit krijg je van ons

Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Informatieavonden over verschillende thema’s organiseren? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op!

Locatie SNS Winkel

Marktplein 21, 7622 CL Borne

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-23739863 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: marcel.vandam@sns.nl

Vacature Persoonlijk Adviseur Borne in de SNS Winkel van franchisenemer Marcel van DamMarcel van Dam
SNS franchisenemer

Borne
Vacature Persoonlijk Adviseur Borne 22/12/2020