VACATURE:

ONDERSTEUNER FINANCIEEL ADVISEUR PIJNACKER

Ondersteuner Financieel Adviseur

SNS Winkel Pijnacker

Het werken bij SNS is echt anders dan bij andere banken. Je speelt een hoofdrol in het waarmaken van de belofte die wij als SNS doen. Als Ondersteuner Financieel Adviseur in onze winkel help je klanten met de afwikkeling van hun financiële zaken in de breedste zin van het woord. Voornamelijk geef je ondersteuning op het gebied van hypotheekaanvragen. In deze rol geef je uitleg aan en heb je contact met bestaande klanten en nieuwe klanten. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor betrokken partijen zoals de notaris, makelaar en geldverstrekker. Je bent representatief, nauwkeurig en gedreven om de klant optimaal te bedienen.

Jouw kwaliteiten

  • Mbo/Hbo werk- en denkniveau
  • In het bezit van diploma WFT Basis. Daarnaast heb je, of ben je bereid binnen 3 maanden te behalen: WFT Hypotheken
  • Je hebt een flexibele instelling

Dit krijg je van ons

Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Informatieavonden over verschillende thema’s organiseren? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op!

Locatie SNS Winkel

Ackershof 10, 2641 DX Pijnacker

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-13230589 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: ed.vanderburg@sns.nl

Vacature Ondersteuner Financieel Adviseur Pijnacker in de SNS Winkel van franchisenemer Ed van der BurgEd van der Burg
SNS franchisenemer

Pijnacker
Vacature Ondersteuner Financieel Adviseur Pijnacker 19/04/2021