VACATURE:

FINANCIEEL ADVISEUR DOETINCHEM

Financieel Adviseur

SNS Winkel Doetinchem

De huizenmarkt is volop in beweging. Als Financieel Adviseur weet jij als geen ander hoe spannend dat voor onze klanten is. Maar ze hoeven zich geen zorgen te maken: met raad en daad sta jij voor ze klaar. Gesprekken voeren, financiële vraagstukken behandelen en in hypothecaire kwesties duiken. Dat is jouw werk in een notendop.

Jouw kwaliteiten

  • Hbo-niveau.
  • Minimaal 1 jaar ervaring met het geven van financieel (hypotheek)advies.
  • De diploma’s Wft Basis, Wft Hypotheken en Wft Vermogen.
  • Een netwerk in de lokale omgeving is een pre.

Locatie SNS Winkel

Waterstraat 5 A, 7001 BG Doetinchem

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-83032444 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: joep.huiskes@sns.nl

Vacature Persoonlijk Adviseur Doetinchem in de SNS Winkel van franchisenemer Joep HuiskesJoep Huiskes
SNS franchisenemer

Doetinchem
Vacature Financieel Adviseur Doetinchem 14/06/2022