VACATURE:

FINANCIEEL ADVISEUR BRUNSSUM EN HOENSBROEK

Financieel Adviseur

SNS Winkels Brunssum en Hoensbroek

De huizenmarkt is volop in beweging. Als Financieel Adviseur weet jij als geen ander hoe spannend dat voor onze klanten is. Maar ze hoeven zich geen zorgen te maken: met raad en daad sta jij voor ze klaar. Gesprekken voeren, financiële vraagstukken behandelen en in hypothecaire kwesties duiken. Dat is jouw werk in een notendop. En heb je verfrissende ideeën? Kom maar op! Bij SNS staat de klant altijd centraal. Dit geeft jou veel bewegingsvrijheid. Kan iets op papier niet? Dan kun je het met een sterke onderbouwing vaak alsnog voor elkaar krijgen. Je denkt proactief mee en geeft onafhankelijk advies. Zo maak je echt het verschil in de persoonlijke situatie van jouw klanten. Een goede basis voor een duurzame klantrelatie. Dankzij jou kunnen we de klant op meerdere vlakken maximaal ontzorgen.

Jouw kwaliteiten

  • Hbo-niveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring met het geven van financieel (hypotheek)advies
  • De diploma’s Wft Basis, Wft Hypotheken en Wft Vermogen
  • Gevoel voor netwerken
  • Een netwerk in de lokale omgeving is een pre
  • Ervaring met het adviesprogramma ‘Figlo’

Locatie SNS Winkels

Rumpenerstraat 77, 6443 CC Brunssum en Kouvenderstraat 21, 6431 HA Hoensbroek

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-19752261 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: martijn.hamers@sns.nl

Vacature Financieel Adviseur Brunssum en Hoensbroek in de SNS Winkels van franchisenemer John HamersJohn Hamers
SNS franchisenemer

Brunssum en Hoensbroek
Vacature Financieel Adviseur Brunssum en Hoensbroek 05/07/2021