VACATURE:

FINANCIEEL ADVISEUR ASSEN

Financieel Adviseur

SNS Winkel Assen

De huizenmarkt is volop in beweging. Als Financieel Adviseur weet jij als geen ander hoe spannend dat voor onze klanten is. Maar ze hoeven zich geen zorgen te maken: met raad en daad sta jij voor ze klaar. Gesprekken voeren, financiële vraagstukken behandelen en in hypothecaire kwesties duiken. Dat is jouw werk in een notendop.

Jouw kwaliteiten

  • Hbo-niveau.
  • Minimaal 1 jaar ervaring met het geven van financieel (hypotheek)advies.
  • De diploma’s Wft Basis, Wft Hypotheken en Wft Vermogen.
  • Een netwerk in de lokale omgeving is een pre.
  • Het diploma Erkend Hypothecair Planner (EHP/LHP) en WFT Inkomen, of je bent bereid deze opleidingen binnen één jaar na indiensttreding te behalen.

Locatie SNS Winkel

Triade 1, 9401 CT Assen

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-22434970 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: jan.wigchers@sns.nl

Vacature Persoonlijk Adviseur Assen en Hoogeveen in de SNS Winkels van franchisenemer Jan WigchersJan Wigchers
SNS franchisenemer

Assen, Haren, Hoogeveen en Roden
Vacature Financieel Adviseur Assen 14/07/2023