VACATURE:

FINANCIEEL ADVISEUR APELDOORN

Financieel Adviseur

SNS Winkel Apeldoorn

De huizenmarkt is volop in beweging. Als Financieel Adviseur weet jij als geen ander hoe spannend dat voor onze klanten is. Maar ze hoeven zich geen zorgen te maken: met raad en daad sta jij voor ze klaar. Gesprekken voeren, financiële vraagstukken behandelen en in hypothecaire kwesties duiken. Dat is jouw werk in een notendop. En heb je verfrissende ideeën? Kom maar op! Bij SNS staat de klant altijd centraal. Dit geeft jou veel bewegingsvrijheid. Kan iets op papier niet? Dan kun je het met een sterke onderbouwing vaak alsnog voor elkaar krijgen. Je denkt proactief mee en geeft onafhankelijk advies. Zo maak je echt het verschil in de persoonlijke situatie van jouw klanten. Een goede basis voor een duurzame klantrelatie. Dankzij jou kunnen we de klant op meerdere vlakken maximaal ontzorgen.

Jouw kwaliteiten

  • Hbo-niveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring met het geven van financieel (hypotheek)advies
  • De diploma’s Wft Basis, Wft Hypotheken en Wft Vermogen
  • Gevoel voor netwerken
  • Een netwerk in de lokale omgeving is een pre
  • In het bezit van het diploma Erkend Financieel Adviseur of het diploma Erkend
    Hypothecair Planner is een pré

Locatie SNS Winkels

Deventerstraat 14A, 7311 BJ Apeldoorn

Over SNS

SNS is als onderdeel van de Volksbank de vierde bank van Nederland. Met zo’n 2.700 medewerkers zijn we groot genoeg om iets te veranderen in de sector. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om daadkrachtig en menselijk te zijn. Wij vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders. En we spreken geen bankentaal, maar mensentaal. Kortom: we maken bankieren weer verrassend normaal.

Meer weten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-53568643 óf stuur direct jouw CV met motivatiebrief naar: job.boon@sns.nl

Vacature Persoonlijk Adviseur Apeldoorn in de SNS Winkel van franchisenemer Job BoonJob Boon
SNS franchisenemer

Apeldoorn
Vacature Financieel Adviseur Apeldoorn 15/02/2022