VACATURES

IN SNS WINKELS FRANCHISENEMERS

Werken bij een franchisenemer

In het hele land hebben onze franchisenemers regelmatig vacatures voor:

  • Persoonlijk Adviseur: 1e aanspreekpunt in de SNS Winkel.
  • Persoonlijk Adviseur Hypotheken: geeft advies over nieuwe en bestaande hypotheken.
  • Financieel Adviseur: geeft advies over hypotheken en vermogensopbouw (pensioen/beleggen).

Wil jij werken bij

een bank die het echt anders doet?

Vind jij ook dat de financiële dienstverlening persoonlijker kan? Ga jij graag met klanten de diepte in om uiteindelijk te komen tot een waardevol financieel advies dat past bij de wensen en situatie van de klant? Wil je werken bij een bank waar de financiële gezondheid van haar klanten centraal staat? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden om als adviseur bij een van onze franchisenemers aan de slag te gaan.

Interactieve kaart met vacatures

Op onderstaande kaart zie je in een oogopslag alle vacatures in de SNS Winkels van onze franchisenemers. Door in de kaart op een markering te klikken kun je de locatie, functienaam, contactpersoon en contactgegevens van de vacature zien. Onderaan de kaart staan alle vacatures gesorteerd per provincie. Elke vacature heeft een link naar een vacaturepagina met de vacaturetekst. Geïnteresseerd? Mail dan je cv en motivatiebrief naar de franchisenemer die genoemd staat in de vacaturetekst. Binnen 2 weken krijg je een reactie op je sollicitatie.

Heb je een vraag

over werken in een SNS Winkel?

Heb je vragen over de functie of het sollicitatietraject? Bel of mail dan met de franchisenemer die genoemd staat in de vacaturetekst.

Vacatures bij franchisenemers 04/02/2019