Waar vind je beschikbare

franchisegebieden en franchisewinkels?

Wil je weten waar SNS in Nederland allemaal te vinden is? Bekijk dan onderstaande kaart. Daarop zie je:

  • SNS Winkels met managers in loondienst.
  • SNS Winkels van franchisenemers.
  • Regio’s waar we nog op zoek zijn naar nieuwe ondernemers voor onze franchiseformule.

Interactieve kaart

Door in de titelbalk van onderstaande kaart op het icoon links van ‘SNS Franchise’ te klikken verschijnt de legenda. Hierin kun je de markeringen van beschikbare franchisegebieden (), operationele franchisegebieden en eigen winkels op de kaart aan- of uitzetten. Door in de kaart op een markering te klikken kun je zien of er sprake is van een combinatie met andere franchisegebieden.

Beschikbare franchisegebieden

Op bovenstaande kaart zie je verschillende beschikbare gebieden. In sommige gebieden gaat het om bestaande winkels die overgenomen kunnen worden door franchisenemers. Andere regio’s zijn groeigebieden: hier moeten nog winkels geopend worden. Wil je meer weten over een van deze gebieden? Neem dan contact met ons op.

Als franchisenemer ben je in jouw gebied verantwoordelijk voor 1 of meer winkels die stuk voor stuk een afgebakend postcodegebied bewerken. In groeigebieden begin je met 1 winkel. Is het franchisegebied geschikt voor meer winkels? Dan gaan we dat stap voor stap uitbreiden. In de volgende gebieden, die op de kaart met gemarkeerd zijn, kun je als franchisenemer aan de slag:

  • Apeldoorn / Apeldoorn-Zuid (*):
    2 bestaande winkels
  • Bollenstreek:
    3 bestaande winkels

(*) Voor dit gebied is een volledige AFM vergunning vereist.

Goed om te weten:

de kaart is een momentopname

Zie je nu niet meteen een passende regio, maar herken je jezelf wel in ons profiel? En wil je (in de toekomst) graag aan de slag als franchisenemer binnen de franchiseformule van SNS? Neem dan toch contact met ons op. Want we staan nooit stil. Ook bieden wij de mogelijkheid om met een franchisenemer in gesprek te gaan. We organiseren hiertoe graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.

Franchisegebieden 07/09/2015