Dirk Peters - Franchisenemer SNS Franchise
Dirk Peters is sinds februari 2016 franchisenemer van de SNS Winkel in Oosterhout. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen. We vroegen hem een ‘normale’ werkdag te beschrijven. “Best lastig, want geen dag is hetzelfde. En dat is nu juist zo mooi aan het werk.”
07:15

De wekker gaat om kwart over zeven. Even ‘snoozen’, want lekker rustig wakker worden voor de dag weer in volle vaart begint, is toch altijd een mooi moment van de dag.

07:30 – 08:30

Douchen, aankleden en ontbijten met mijn vrouw. De kinderen doen hun ‘eigen ding’ en de oudste is het huis al uit. Dus heb ik nu ook ’s ochtends even tijd om rustig de krant te lezen. Behalve het wereld- en nationale nieuws blijf ik ook graag op de hoogte van het lokale nieuws. Want dat is hier al gauw het gesprek van de dag.

09:00

Ik vertrek naar de winkel. Het is circa 10 minuten rijden van Oosterhout-Zuid naar het centrum.

09:30

Om half tien open ik de winkel voor de klanten. ’s Ochtends is het vaak minder druk en kan ik met mijn team onder het genot van een kopje koffie bijpraten over de vorige dag. Ook bekijken we wat er voor vandaag allemaal op de agenda staat, nemen we de mailbox door en bespreken we wie welke taken op zich neemt. Wat uiteraard nog kan veranderen, want de dag is nog maar net begonnen!

10:00

De inloop begint nu op gang te komen en ik spreek de eerste klant met wie ik een afspraak heb gemaakt. Hij is een goede relatie van me die al een spaar- en betaalrekening bij ons heeft en nu verlegen zit om een schade-advies.

12:00

Vandaag is het mijn beurt om brood voor het team te halen bij de lokale bakker. Meestal lukt het om tussendoor even gezellig samen te lunchen.

13:00

In de middag komen verschillende bestaande klanten en prospects langs. We bellen proactief klanten om te kijken wat we voor ze kunnen betekenen en gaan met bestaande klanten een verdiepingsgesprek aan. We leggen vast wat we bespreken in Klantbeeld, zodat we allemaal op de hoogte zijn. Afhankelijk van de inhoud van een klantgesprek maak ik een gesprekverslag dat ik naar de klant mail. Tevens sluit ik deze middag weer een hypotheek af. Ik hecht veel waarde aan ons brede palet aan hypotheekverstrekkers die we de klant kunnen voorleggen, maar ben toch altijd wel extra trots als de klant voor SNS kiest.

15:00

Ik ga op klantbezoek bij een oudere dame. Zij is moeilijk te been, daarom is het handiger om bij haar thuis af te spreken dan in de winkel. Ze wil graag een huis kopen en we bespreken verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden. Nu ik toch onderweg ben ga ik nog even een bloemetje brengen bij klanten die net naar hun nieuwe woning zijn verhuisd en waar wij natuurlijk de hypotheek voor hebben afgesloten.

18:00

Na nog een tussenstopje op kantoor ga ik naar huis om een hapje te eten met de familie.

19:30

Ik ben lid van Rotary de Warande in Oosterhout. De doelstelling van Rotary is kort gezegd: bereid zijn dienstbaar te zijn aan de samenleving door het opzetten van (lokale) fundraising, charitatieve en educatieve projecten maar ook het ter beschikking stellen van je (vak)kennis. Daarnaast is het ook heel gezellig en bouw en onderhoud je hiermee een uitgebreid en divers netwerk.

22:00

Ik ga naar huis, tijd om te relaxen en bij te praten met mijn echtgenote. Daarna kijk is soms nog even televisie (Jinek of Netflix) of lees nog in een boek.

00:00

Ik stap in bed, morgen is het weer vroeg dag!

07:15

NEXT DAY

Dirk Peters - SNS franchisenemerDirk Peters
SNS Winkel Oosterhout

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.