SNS Franchise - doen wat je zegt en zeggen wat je doet
Mijn naam is Bert Everts. Sinds 2010 ben ik werkzaam als franchisenemer. Na te zijn gestart met de winkels in Emmen en Klazienaveen was er in 2014 de uitbreiding met de winkel in Coevorden. Sinds mei 2016 is daar de winkel in Hardenberg bijgekomen. Ik spreek dan wel over ‘werkzaam zijn’ maar ik moet eerlijk bekennen dat het tot op heden niet een dag heeft gevoeld als werken. Iedere dag is anders en er is altijd een uitdaging.

Gevonden waarnaar ik op zoek was

Hoewel ik al jaren actief was in de financiële dienstverlening bij een verzekeraar/bank, had ik nog niet helemaal gevonden waarnaar ik op zoek was. Ik wilde zelf verantwoordelijk zijn voor de successen en meer aan het roer staan om te bepalen welke richting we als team op gaan. Toen ik met SNS in contact kwam, wist ik na een paar gesprekken een ding zeker: dit was waarnaar ik op zoek was. Gewoon lekker in de lokale markt werkzaam zijn als financieel adviseur. Maar ook werken aan de ontwikkeling van je team en je eigen bedrijf. Uit het feit dat we als team nagenoeg geen verloop hebben en veel collega’s al sinds het eerste uur mijn collega’s zijn, blijkt dat we met elkaar op de juiste weg zitten.

Lokale markt

Om je lokale betrokkenheid te tonen in de verschillende marktgebieden is het belangrijk dat je regelmatig tijd besteed aan het netwerken. Dit doe ik door onder andere de lokale vergaderingen van ondernemers te bezoeken. Zo blijf ik op de hoogte van het reilen en zeilen van de lokale markt. Ook vind ik het belangrijk om in contact te komen en blijven met makelaars en notarissen. Daarnaast hebben we regelmatig een actie. Zo hebben we tijdens de opening van Wildlands Adventure Zoo een actie opgezet, waarbij klanten een jaarabonnement voor het hele gezin konden winnen. Leuk om te vermelden is dat collega’s uit omliggende marktgebieden, zowel loondienst als franchise, zijn aangehaakt bij deze en andere acties.

Trotse sponsor

Ook zijn we actief als sponsor in de regio. Bijvoorbeeld met LED-reclame in het stadion van FC Emmen, met reclameborden bij diverse amateur voetbalclubs en we sponsoren de ‘4 mijl van Emmen’ en de plaatselijke handbalvereniging. Maar mijn persoonlijke favoriet is toch het sponsoren van het G-voetbaltoernooi voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. De afgelopen keer (februari 2017) hebben we dit mede mogelijk gemaakt door naast een financiële bijdrage ook aanwezig te zijn deze dag.

We hadden het SNS Wervelwindspel neergezet, zodat de kinderen tussen de wedstrijden door een mooie activiteit hadden. Verder hadden we via ons netwerk Henk de Jong (trainer van De Graafschap) bereid gevonden om de aftrap en de prijsuitreiking te verzorgen Henk zegde gelijk toe dat we hem voor de volgende editie weer mogen bellen. Alleen met geld organiseer je zo’n toernooi niet, dat lukt alleen met veel vrijwilligers. Samen met hen en een aantal collega’s hebben we een groep van 120 kinderen met een beperking een topdag bezorgd. Door al deze acties zijn we duidelijk zichtbaar in de markt met iets dat toegevoegde waarde heeft.

Groeien in de markt

Niet alleen het zichtbaar zijn in de markt zorgt voor groei in de portefeuille. Dat we met elkaar zorgen voor een hoge klanttevredenheid draagt hier ook zeker aan bij. Daardoor hebben we in de loop van de jaren al veel klanten via klanten mogen verwelkomen, dankzij de oude maar nog steeds goed werkende mond-tot-mondreclame.

Ons motto “doen wat je zegt en zeggen wat je doet” vinden wij al jaren heel normaal. We groeien natuurlijk ook mede dankzij het positieve beeld dat SNS heeft in de markt. We hebben heldere producten tegen betaalbare prijzen. We verstrekken, als enige bank, ook hypotheken van andere geldverstrekkers, hebben naast rente op onze betaalrekening nog meer voordelen op deze rekening. MoneyView heeft SNS Betalen al drie jaar achtereen uitgeroepen tot beste betaalrekening, dat geeft aan dat we gewoon goed bezig zijn. Voor mij en mijn team niet meer dan heel normaal.

SNS franchisenemer Bert EvertsBert Everts
SNS Winkels Emmen, Klazienaveen, Coevorden, Hardenberg

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.