Ed van der Burg - SNS Winkel Oostland
Waarom franchisenemer van SNS? Het sleutelwoord is ‘betrokkenheid’. Ik heb altijd de behoefte gevoeld om vanuit de wensen en behoeften van de klant te denken en te werken. Na ongeveer 14 jaar ervaring in de financiële dienstverlening kan ik sinds oktober 2011 werken op de manier waarop ik dat graag wil.

In 2011 vonden SNS en ik elkaar. Het was voor mij al snel duidelijk dat mijn manier van denken over de werkzaamheden van een financieel adviseur heel sterk overeenkomt met de visie van SNS. Ik stelde mezelf regelmatig de vraag: “Hoe kan ik méér doen om invulling te geven aan de wensen en behoeften van mijn klanten?” SNS zit op hetzelfde spoor, met name op het gebied van hypotheken. Simpelweg door meerdere aanbieders te hebben. Niet alle wensen en behoeften van klanten kunnen door slechts één aanbieder worden ingevuld. En als adviseur is het je taak de beste optie te vinden voor de klant. Dat kan bij SNS.

Persoonlijke betrokkenheid

Eén van de mooiste kanten van je werk als franchisenemer is de persoonlijke betrokkenheid. Bankzaken doe je toch op basis van vertrouwen? Wat ik vaak hoor van onze klanten is dat er bij andere spelers in de markt een groot verloop is onder adviseurs. Ze zijn minder betrokken bij wat er lokaal speelt, omdat ze niet uit het marktgebied komen. Als ondernemer bij SNS ben en blijf ik de contactpersoon. Door kennis van de lokale markt en de klant kom je sneller tot een vruchtbaar gesprek en een goed advies. Op die manier bouw ik een uitstekende relatie op en krijg ik het vertrouwen.

Wat ik ook zoveel mogelijk probeer te doen, is het ontzorgen van mijn klant. Als je een hypotheek nodig hebt, wordt er best veel van je gevraagd. Je moet veel stukken aanleveren en zorgen dat al die informatie klopt en up-to-date is. Ik doe er alles aan om die stukken samen met de klant zo vroeg mogelijk in het proces te verzamelen en te checken. Hoe vroeger we alle juiste informatie hebben, des te sneller kunnen we, na het tekenen van de offerte en het adviesrapport, een finaal akkoord bereiken voor de hypotheek.

Lokale samenleving

Om de kennis van mijn klanten en van de lokale markt te waarborgen, probeer ik zo actief mogelijk te zijn in die lokale samenleving. Dat doe ik met mijn team. We sponsoren en zijn aanwezig bij diverse lokale (sport)verenigingen en evenementen. Bijvoorbeeld de 12” Race, het food evenement Toost en de bekende, jaarlijks terugkerende Kraaienrit waar mensen met een verstandelijke of lichamelijke handicap een geweldige dag beleven. Samen met de vrachtwagenchauffeurs maken ze in de vrachtwagens een mooie tocht door de regio. Ook speel ik een rol in de lokale winkeliersvereniging en bij de ontwikkeling van het centrum van Pijnacker-Nootdorp. Kortom, ik sta midden in deze lokale samenleving. Omdat het belangrijk is én omdat ik het leuk vind.

Ik voel me echt betrokken bij wat er in het Oostland gebeurt en zeker ook bij mijn klanten. Als het even kan zorg ik ervoor dat ik aanwezig ben bij het passeren van de hypotheek. Ik kom in ieder geval een kijkje nemen in het nieuwe huis van mijn klanten. Die betrokkenheid wordt gewaardeerd. Voor mij heel normaal. Het is mijn passie en mijn doel om de (woon)dromen van mijn klanten te realiseren.

SNS franchisenemer Ed van der BurgEd van der Burg
SNS Winkel Oostland

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.