am:hypotheken 2018 - Meesters In Maatwerk - SNS Franchise
Am:hypotheken is een jaarlijks terugkerend congres voor de hypotheekmarkt en richt zich voornamelijk op de adviespraktijk. Ook SNS Franchise zal aanwezig zijn op am:hypotheken 2018 en ontmoet graag financiële professionals om ze meer te vertellen over de mogelijkheden voor een eigen SNS winkel vanuit de SNS franchiseformule.

Meesters in maatwerk

Niemand wil doorsnee zijn, maar als je op zoek bent naar een hypotheek is het minder handig als je financiële plaatje al te veel afwijkt. En dat is tegenwoordig al snel. Als starter zonder eigen geld heb je een financieringstekort, als senior zit je vaak tegen wil en dank zelfs na tientallen jaren nog vast in je eigen woning. Ook bijzondere omstandigheden zorgen er voor dat confectie in hypothekenland al snel niet meer past en maatwerk nodig is. Bijvoorbeeld om het energielabel van je woning op te krikken van G naar A of voor funderingsherstel. Tijdens am: hypotheken 2018 wordt getoond door welke hoepels huizenkopers moeten springen om de financiering rond te krijgen. Maar vooral hoe hypotheekprofessionals hen daarbij kunnen helpen. Als ware meesters in maatwerk.

Gratis toegang met SNS kortingscode, OP=OP!

  • Am:hypotheken 2018 vindt plaats op 27 september 2018 van 09:00 tot 17:00 in Supernova Jaarbeurs Utrecht. Aansluitend is er een borrel.
  • De kortingscode SNS_AMHYPDAG18 geeft gratis toegang tot het congres. Let op: er is slechts een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar. Dus schrijf je snel in, want OP=OP!

We kijken uit naar je komst!