Eurowijs gastdocent Roy Siebes - SNS Franchise
Sinds 2010 ben ik franchisenemer bij SNS en ik heb inmiddels winkels in Dieren, Duiven, Velp en Zevenaar. Ik omarm het Manifest van de Volksbank. Franchisen bij SNS betekent meer dan alleen ondernemen en adviseren. Ik draag dan ook graag een steentje bij om wat terug te doen voor de maatschappij. Daarom zet ik mij in als Eurowijs gastdocent.

De Eurowijs gastles

Met Eurowijs willen we kinderen van de basisschool al vroeg kennis laten maken met financiële onderwerpen. Elk op zijn of haar niveau. Samen met een paar collega’s van het hoofdkantoor zijn we naar basisschool “De Wissel” in Zevenaar gegaan. Ook mijn echtgenote Ellen Siebes, met wie ik samen het bedrijf run, was natuurlijk van de partij. Ik heb met haar een les aan groep 5 en aan groep 1/2 gegeven.

“Meneer, heb ik goed geteld?”

De leerlingen van groep 5 deden actief mee en deze groep was extra leuk, omdat onze jongste in dezelfde groep zit op een andere school. Dus heel herkenbaar deze leeftijdsgroep. De opdrachten in deze groep zijn educatieve (reken-)opdrachten. Het bleek al snel dat die leuk en leerzaam waren!

De kleuters in groep 1/2 vonden het maar wat spannend dat we op bezoek kwamen. Een meneer in een pak, wat komt hij hier doen? Na wat uitleg en het uitdelen van het lesmateriaal zijn we aan de slag gegaan met opdrachtjes. De vingers gingen vaak omhoog: “Meneer, heb ik goed geteld?” En natuurlijk ook veel bezoekjes aan de wc vanwege alle commotie in de klas.

Kinderen wegwijs maken

Iets terug doen voor de lokale samenleving vind ik niet meer dan normaal. Deze bijzondere manier om kinderen wegwijs te maken in de financiële wereld heb ik met beide handen aangegrepen. Het mooiste dat je terugkrijgt is de dankbaarheid die de kinderen aan het eind van de dag toonden, met blozende rode wangen en stralende oogjes. Een hartverwarmende, leuke ervaring om niet snel te vergeten.

SNS franchisenemer Roy SiebesRoy Siebes
SNS Winkels Dieren, Duiven, Velp en Zevenaar

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.