Afrojack en SNS laten kinderen dansen
Wat hebben Afrojack, Monkeytown en SNS Spijkenisse volgens jou gemeen? Je eerste gedachte is misschien: niet veel. Maar op 19 februari 2017 hadden we een gezamenlijk doel: iets leuks doen voor de kinderen van Spijkenisse. Monkeytown heeft hier een locatie, wij een SNS winkel en Afrojack komt zelf uit Spijkenisse.

Van loondienst naar ondernemerschap

Mijn naam is Jelle de Beer. Met ingang van december 2016 ben ik na een mooie staat van dienst binnen SNS verder gegaan als franchisenemer binnen de marktgebieden Spijkenisse, Hellevoetsluis en Oud Beijerland. Dit gebied heeft een winkel in Spijkenisse en mijn ambitie is om winkels te openen in Hellevoetsluis en Oud Beijerland. Sinds 11 jaar werk ik bij SNS, eerst als Financieel Adviseur en daarna doorgegroeid naar een managementfunctie. De overstap naar SNS Franchise is voor mij, als ambitieuze ondernemer, een logische stap geweest. Ik ben nog maar pas gestart, maar geniet met volle teugen van het ondernemerschap.

Wat was het doel van de actie met Afrojack?

Met het optreden van Afrojack wilden de partijen geld ophalen voor de stichting Muziekids. Deze stichting zet zich ervoor in om kinderen die in het ziekenhuis liggen muziek te laten maken. Dit doen ze door muziekstudio’s in ziekenhuizen te bouwen. Door muziek te maken vergeten de kinderen even dat ze ziek zijn. En zijn ze door de muziek met elkaar verbonden in plaatse van door hun ziekte. En dat bleek ook maar weer tijdens het event zelf.

€45.000 opgehaald!

We konden gratis gebruik maken van de locatie van Monkeytown waar Afrojack optrad voor ongeveer 1250 kinderen en 700 ouders. Mensen waren zo enthousiast dat ze al voor openingstijd in de rij stonden voor onze winkel om een kaartje te bemachtigen. Al deze bezoekers betaalden voor de entree. Dit geld kwam rechtstreeks ten goede aan de stichting. Er werd € 15.000 opgehaald uit de kaartverkoop en Afrojack heeft dit bedrag verdrievoudigd! Daardoor werd er dus totaal € 45.000 opgehaald met de actie – een waanzinnig bedrag.

Maatschappelijk en lokaal betrokken

We hebben met veel plezier gewerkt aan de organisatie van het evenement, samen met Monkeytown en 241 Management. Zo deelden we goodybags uit en was er gratis eten en drinken. En natuurlijk hebben we graag onze bijdrage geleverd aan de kaartverkoop. De reden dat we ons zo inzetten, is dat we maatschappelijke en lokale betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.

SNS franchisenemer Jelle de BeerJelle de Beer
SNS Winkels Spijkenisse, Hellevoetsluis en Oud-Beijerland

Wil jij ook een eigen winkel

onder de vertrouwde naam van SNS?

Ontdek of jij jezelf herkent in ons profiel en verken de beschikbare franchisegebieden. Wil je meer informatie over de franchiseformule van SNS of wil je kennismaken met een franchisenemer uit de praktijk? We organiseren graag een of meer bedrijfsbezoeken in jouw regio met een franchisenemer van SNS.